Run4Fun haalt 702,50 euro op voor Verbeeten Challenge 2016

Run4Fun haalt 702,50 euro op voor Verbeeten Challenge 2016

On april 15, 2016, Posted by , In Nieuws, By ,, , With No Comments

De sportgroep van Run4Fun die zondag 10 april mee heeft gedaan aan de derde editie van de Verbeeten Challenge in Tilburg heeft met steun van Convivio een bedrag van 702,50 euro opgehaald voor het goede doel. De totale teller van de sponsorloop is inmiddels de 37.500 euro gepasseerd.

Een deel van het opgehaalde geld, namelijk 200 euro, is gedoneerd door Convivio Zorg. Het overige bedrag wisten de sporters in te zamelen via de website van de Verbeeten Challenge middels donaties.

De challenge wordt jaarlijks gehouden door het Verbeeten Fonds en trok dit jaar ruim 1600 deelnemers. Het geld dat opgehaald wordt door de deelnemers, die fietsen, hardlopen, skeeleren, wandelen of wielrennen, is voor onderzoek naar betere behandelmethodes van kanker. Vorig jaar leverde de sponsorloop een eindbedrag van zo’n 54.000 euro op en deden er ongeveer 1300 deelnemers mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: