Stichting Vrienden van Convivio krijgt € 162,99 van Rabo Clubkascampagne

Stichting Vrienden van Convivio krijgt € 162,99 van Rabo Clubkascampagne

Stichting Vrienden van Convivio heeft donderdagavond 2 november een cheque uitgereikt gekregen ter waarde van €162,99. Het bedrag werd in ontvangst genomen door Robèrt de Cock, voorzitter van de stichting.

Het bedrag is toegekend door de Rabo Clubkascampagne van de Rabobank Tilburg en omstreken, waarbij in totaal €200.000,- verdeeld werd onder liefst 251 clubs, verenigingen en stichtingen. Leden van de bank konden tussen 3 en 17 oktober stemmen naar welke stichting, vereniging of club zij het liefst het geld zien gaan. Ieder lid mocht 5 stemmen uitbrengen, wat uiteindelijk neer kwam op € 9,05 per stem.

Duofiets

Uiteindelijk is aan de hand van het aantal stemmen een bedrag toegekend aan iedere deelnemer van de Clubkascampagne. Stichting Vrienden van Convivio laat weten blij te zijn. “Namens Stichting Vrienden van Convivio wil ik iedereen bedanken die tijdens de Rabo Clubkascampagne op ons heeft gestemd”, vertelt Robèrt. “Het opgehaalde bedrag willen we gaan gebruiken voor het kopen van een duofiets.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: