Dinsdag 8 januari: Alzheimer Café Tilburg

Dinsdag 8 januari: Alzheimer Café Tilburg

On december 28, 2018, Posted by , In Geen categorie, With No Comments

De nieuwe editie van het Alzheimer Café vanuit Alzheimer Nederland vindt plaats op dinsdag 8 januari. Het café is bij het President Mandelahof aan het Korvelplein 60 in Tilburg.

Deze avond is Kelly de Bruijn te gast, zij werkt bij GGz Breburg en vertelt meer over hoe je thuis het best kunt omgaan met dementie en waar je allemaal rekening mee moet houden. Dementie heeft een grote invloed op het leven van mensen met dementie en hun naasten. Door aan te sluiten bij de belevingswereld laat je de persoon met dementie in zijn waarde. Dit kan door het bieden van herkenning, veiligheid, vertrouwdheid en geborgenheid.

Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk en duurt van van 20.00 tot 21.30 uur. Bezoekers zijn dinsdag dinsdag 8 januari vanaf 19.30 uur welkom in het President Mandelahof. Vooraf en tijdens de pauze is de Geheugenwinkel geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: