Carnaval en papegaaien bij de dagbesteding

Carnaval en papegaaien bij de dagbesteding

On maart 29, 2019, Posted by , In Geen categorie, With No Comments

Bij onze dagbesteding is er elke dag weer een nieuwe activiteit. Sommige activiteiten doen we dagelijks, andere introduceren we zo nu en dan. Zo komen regelmatig twee papegaaien op bezoek (zie foto’s), om even te ‘poetsen’ bij de dagbesteding.

Verder hebben we in maart natuurlijk ook carnaval gevierd. Onze deelnemers genoten van een Carnaval High Tea, er zijn oude carnavalsliedjes gezonden en er werd een brief geschreven naar Omroep Tilburg met de vraag of de Kruikenmis weer uitgezonden kan worden op televisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: