Over Ons

Wie zijn wij

Aangenaam, wij zijn Elleke en Loek Inderfurth. Met ruim 30 jaar ervaring in de zorg, als Geriatrisch Verpleegkundige voor mensen met geheugenproblemen, ben ik, Elleke, de enthousiaste initiator van dagbestedingscentrum Convivio. Hierbij word ik gesteund door Loek, die zijn carrière in het onderwijs verruild heeft om samen te werken aan een totaalconcept voor dementiezorg. Met persoonlijke betrokkenheid, aandacht en servicegerichtheid begeleiden we onze deelnemers en bewoners zo optimaal mogelijk.

“Met Convivio komt onze droom van een totaalconcept binnen de dementiezorg uit”

Dagbestedingscentrum

In ons dagbestedingscentrum bieden wij dagelijks 10 tot 12 mensen met geheugenproblemen een veilige en vertrouwde omgeving. De deelnemers kunnen op wisselende dagen meerdere keren per week ons dagbestedingscentrum bezoeken. Voor deelnemers en mantelzorgers is dit de ideale manier om de eigen levensstijl zo lang mogelijk te behouden.

Wonen in Huis Convivio

In februari 2014 is Convivio gestart met het kleinschalige woonproject Villa Anna met 24-uursdementiezorg voor 9 bewoners. In maart 2017 is de woonlocatie verhuisd naar Huis Convivio in de Goirkestraat, waar ruimte en zorg is voor 17 bewoners. Juist het kleinschalige biedt de mogelijkheid ons oprecht in te leven in deze kwetsbare ouderen en kunnen we voor iedere bewoner een vertaling maken naar de gewenste manier van leven.

Onze Missie en Visie

In onze missie combineren wij hetgeen we met Convivio willen uitdragen met enkele kernwaarden. Die kernwaarden tonen aan wat de identiteit van Convivio is en waarvoor onze mensen staan. De visie geeft een algemene voorstelling van de toekomst van Convivio. Waar werken onze mensen voor, wat is hun toekomstdroom en waar hopen we met Convivio over enkele jaren te staan?

Bekijk hier onze Missie en Visie

Zorgkaart Nederland

De woonlocatie van Convivio, Huis Convivio, is sinds deze zomer ook te vinden op de website van Zorgkaart Nederland, de site waar mensen hun ervaringen in de gezondheidszorg met elkaar kunnen delen. Huis Convivio heeft inmiddels al meerdere waarderingen ontvangen en scoort daarmee gemiddeld een 8,5. Benieuwd naar de andere cijfers? De laatste kerncijfers zijn te vinden in deze trendupdate.