Els Wijdemans

Els Wijdemans

On augustus 7, 2016, Posted by , With Reacties uitgeschakeld voor Els Wijdemans

Aangenaam,

Mijn naam is Els Wijdemans. Ik ben getrouwd met Leo en samen hebben wij 1 zoon, een schoondochter en 2 kleinkinderen. Als ik niet als vrijwilliger aan de slag ben, ga ik sporten, fietsen reizen of lezen.

Na mijn pensionering zocht ik een nieuwe uitdaging en ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Bij Convivio voelde ik me meteen erg welkom. Ik kan me vinden in de benadering en warmte naar de dementerende medemens zoals die bij Convivio geboden wordt.

Iedere maandag ben Bij Convivio werk op de maandagen als vrijwilligster bij de dagbesteding en help ik mee als de kinderen van Kinderdagverblijf Nul Vier een bezoek brengen aan de bewoners van de woonlocatie (voorheen Villa Anna, nu Huis Convivio). Na 20 jaar ervaring tijdens werkzaamheden met de dementerende mens blijf ik mij aangetrokken voelen tot deze groep en ben ik blij dat ik mede door mijn werk bij Convivio iets kan betekenen voor de cliënten.

Daarnaast ben ik inmiddels al 13 jaar vrijwilligster van het Alzheimercafe in Tilburg als medewerkster van de informatiestand. Dit doe ik tijdens de thema-avonden maar ook tijdens gezondheidsbeurzen in de regio Tilburg.

Met vriendelijke groet,
Els Wijdemans

Comments are closed.