Franca van Gompel

Franca van Gompel

On augustus 5, 2016, Posted by , With Reacties uitgeschakeld voor Franca van Gompel

Aangenaam,

mijn naam is Franca van Gompel. Sinds 1 december 2016 mag ik het team van Convivio Wonen versterken. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij ContourdeTwern als Ouderenadviseur en als Activiteitenbegeleider bij Ontmoetingscentrum de Dennenheuvel. Verder ben ik werkzaam geweest bij Thebe als wijkziekenverzorgende, en bij de Hazelaar op verschillende afdelingen voor mensen met dementie.

Het werken in een kleinschalige woonvoorziening als Huis Convivio (voorheen Villa Anna), de locatie van Convivio Wonen, maakt voor mij het verschil. Ik wil graag met oog en respect warme zorg bieden aan de oudere die door het ziektebeeld steeds meer facetten van wie hij is verliest. Meer betrokkenheid, meer tijd en aandacht, en daardoor beter af kunnen stemmen op de persoon.

Mijn passie en bevlogenheid in mijn werk, zet ik ook in bij mijn creativiteit. Ik probeer mensen uit te dagen, en samen creaties te maken die gezien mogen worden, om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen een positieve boost te geven.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met schilderen, beeldhouwen en bloem binden. Ook geef ik regelmatig workshops. Verder geniet ik van buiten zijn, wandelen in de natuur, lekker eten.

Met vriendelijke groeten,
Franca van Gompel

Comments are closed.