Karin van Leengoed

Karin van Leengoed

On augustus 3, 2016, Posted by , With Reacties uitgeschakeld voor Karin van Leengoed

Aangenaam,

Mijn naam is Karin van Leengoed. Sinds augustus 2016 mag ik het team van de dagbesteding van Convivio versterken. Ik heb in het verleden gewerkt in de grafische sector en als activiteitenbegeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap bij een drukkerij.

Van 2005 tot 2014 was ik mantelzorger van een tante die weduwe was geworden en de diagnose dementie kreeg. Deze ervaring was naast leerzaam ook inspirerend en liefdevol. In 2009 raakte ik via de geheugenwinkel betrokken bij het ontwikkelen van spelmateriaal en thema/herinneringskoffers voor deze doelgroep. Ik maakte toen ook de overstap naar het werken met mensen met dementie bij een dagopvang.

Het werken in contact met de bezoekers van de dagopvang geeft mij veel voldoening. Door spelvormen, activiteiten en gesprekken over het verleden probeer ik op een positieve manier even het moment van de ‘de goede oude tijd’ terug te halen.

De kleinschalige organisatie van Convivio spreekt mij erg aan en is voelbaar in de betrokkenheid bij de doelgroep door zowel Elleke als Loek, de collega’s en de vrijwilligers.

Met vriendelijke groet,
Karin van Leengoed

Comments are closed.