Pamela Masai

Pamela Masai

On juli 27, 2016, Posted by , With Reacties uitgeschakeld voor Pamela Masai

Aangenaam,

Ik ben Pamela Masai en ik werk als leerling Verzorgende IG bij Convivio. Ik woon sinds 2006 in Nederland, maar kom uit Kenia. Daar werkte ik jarenlang op een basisschool met kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Ik heb ze begeleid met verschillende activiteiten om de motoriek te verbeteren .

In Nederland was ik op zoek naar een vergelijkbare baan. Ik wil niet thuis op de bank blijven zitten, maar juist leren en iets uit het leven halen. Met hulp van SNV Brabant Centraal kreeg ik een stageplek voor zes maanden in de kinderopvang. Jammer genoeg kwam uit de stageplaats geen betaalde baan. Doorzetten is een van mijn kwaliteiten, daarom had ik een plan B: in de zorg werken.Ik ben als vrijwilliger in verschillende zorginstellingen aan de slag gegaan, bijvoorbeeld St. Josefzorg en bij Het Laar.

In 2004 t0t 2015 heb ik een opleiding afgerond als Helpend en Welzijn binnen Convivio zorg. Een leerzaam werkplaats. Mijn kwaliteiten binnen de zorg zijn dat ik goed met mensen kan omgaan en meestal goed aanvoel hoe ik ze het best kan benaderen.

Wat ik leuk vind bij Convivio is dat ik de mogelijkheid heb gekregen om me zelf verder te ontwikkelen. Niet ik alleen ik, maar al het personeel. De samenwerking met collega’s onderling is dan ook goed. Ik ben daar heel dankbaar voor.

Met vriendelijke groet,
Pamela Masai

Comments are closed.