Suzanne van Gestel

Suzanne van Gestel

On juli 20, 2016, Posted by , With Reacties uitgeschakeld voor Suzanne van Gestel

Aangenaam,

Mijn naam is Suzanne. Ik ben getrouwd, heb 2 zonen en een hond die af en toe mee mag naar Convivio. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig in de ruimste zin van het woord.

Ik werk bijna 3 jaar bij Convivio en heb het enorm naar mijn zin. Mijn achtergrond ligt zowel in de zorg als activiteitenbegeleiding. Bij Convivio werk ik dan ook op beide locaties: 2 dagen op de dagbesteding en 1 dag bij de woonlocatie.

Naast mijn werk als clientbegeleidster draag ik zorg voor de planning van het personeel. Voor de woonlocatie coördineer ik de activiteiten en onderhoud ik de contacten op activiteitengebied. We hebben bijvoorbeeld leuke samenwerkingen met een kinderdagverblijf, verzorgingshuis, voetmasseuze, pianiste, koor, etc.

In mijn contact met de bewoners en bezoekers vind ik het fijn om te benadrukken wat nog wel kan, samen dingen doen waardoor iemand zich nuttig, fijn of ontspannen voelt. Ik ben iemand die van uitdaging en variatie houdt. De mix van beide locaties, begeleiding en administratie maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Wellicht tot ziens op een van onze locaties.

Met vriendelijke groet,
Suzanne van Gestel

Comments are closed.